En dan gaan we nu ff

03/07/2008 - 0 reacties

snel naar de reclame. Want mijn zusje maakt de allermooiste taarten ever. Echt, er is niemand beter dan haar. Mocht ik ooit gaan trouwen, ik zeg OOIT, dan weet ik wel wie mijn bruidstaart gaat maken.
Neemt overigens niet weg dat ze een ramp, ik herhaal een RAMP is in plannen. Mevrouw heeft een bestelling voor vrijdag, mevrouw gaat er mee bezig op woensdag. Ik waarschuw dan voor de donderdag:
Chaos.
Crisis in de zaal.
Zijn er marokanen?
Nee het is mijn zusje.
Wil je blijven leven? Niet vernederd worden? Vooral niet in de buurt komen van het “taartkamertje” van zusje. Vooral niet storen. Voor je het weet krijg je een pump naar je hoofd toegegooid. ( in het taartkamertje bevinden zich ook haar schoenenverzameling ). page speed test . Maar na die dag: ik zeg u de allermooiste taarten, checkt u maar hieronder.
Voor zij die of in de buurt van Friesland wonen, of bereid zijn om de taart op te halen zeg ik: laat een reactie achter.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter