U denkt waarschijnlijk

25/07/2008 - 0 reacties

waar blijft al dat grappige mailverkeer tussen D en haar beste mailvrinden. Nou dat is makkelijk te verklaren:

  • Sinds Wyb en ik terug zijn uit Marokko heeft ie helemaal niets meer van zich laten horen. Ja, 1 schraal mailtje met de vraag wanneer ik de “fucking foto’s” (ja, dit waren echt zijn woorden), op ging sturen. Die heb ik vervolgens verstuurd, maar kan er een bedankje vanaf? Nee natuurlijk niet. Volgens mij ligt Wyb gewoon in de goot, waar ie natuurlijk thuis hoort. En oh ja Wyb, als je dit leest: je begrijpt natuurlijk dat “Live&Traveling” nu echt alleen van mij is.
  • Vriendin M is op vakantie in Italie. Achter de Italiaanse mannen aan, aan het shoppen, strand, u kent t wel. Vriendin M heeft voor 10 dagen Italie iets van 10 paar schoenen mee, en het vier dubbele aantal jurkjes e.d. Ik hoop dat ze het naar haar zin heeft..alhoewel, vriendin M die normaal iets van 3 smsjes per dag naar mij stuurt, heeft tot nu toe maar 2 smsjes gestuurd. Vriendin M kan dus ook wel richting de goot.
  • Met collega N verstuur ik alleen maar mailtjes in de trant van: he. hoi. wat doe je. niets. kom even hier dan. nee kom jij maar. nee kom jij maar hier. kom nou. kom zelf. doe niet zo dom. doe zelf niet zo dom. klein kind. je bent zelf een klein kind. Kortom, mailtjes waar ik jullie (zelfs jullie) niet mee wil vervelen. En sinds kort werkt collega N ook niet meer op de vrijdag. Die kan dus ook richting de goot.
  • Zusje R gaat op vandaag op vakantie naar Egypte en kan dus ook voor 10 dagen niet mailen. Richting goot.
  • Nicht O heeft het “zogenaamd druk”. Ik geloof er niets van. Ze is gewoon stiekem een verse jus aan het drinken op het dakterras van haar werk. Ik ben ook niet dom. Goot.

Conclusie: al mijn mailvrinden liggen in de goot en ik zit in mijn eentje keihard te werken. Voor medelijden: laat een bericht achter.

ps: ik heb via Marktplaats de allervetstecoolstestoerste Adidas sneakers gekocht. Voor maar 30 euries. Hooray voor Marktplaats
ps2: ik heb mijn kniehoge zwarte afzakdroomlaarzen gezien. Ze kosten alleen 90 euro. Ik zal vriendlief van het weekend lief aankijken. Zoals alleen ik dat kan.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter