Want Des had een orienterend gesprek met bedrijf A.

09/07/2008 - 0 reacties

A: en heb je ons bedrijf snel kunnen vinden?
Des zegt: ja, dat ging hartstikke makkelijk hoor! Kon het meteen via de routebeschrijving vinden!
Des denkt: die hele routebeschrijving, daar snapte ik nou niets van! In pak, op pumps, drie kwartier moeten lopen en zoeken waar nou bedrijf A zat, bezweet aankomen, met haar in de war, snel opmaken in de wc, goddamn, verander gewoon die fucking routebeschrijving.

A: en als ik nou aan je beste vriendinnen zou gaan vragen hoe jij nou echt bent, wat zouden ze gaan zeggen, denk je?
Des zegt: dat ik een heel sociaal persoon ben. Betrouwbaar en erg lief. Dat ik er altijd voor hun ben.
Des denkt: dat ik niet tegen drank kan. Dat ik nooit mijn mond kan houden op de juiste momenten. Dat ik erg druk ben. Dat ik een uitstekend gevoel voor fashion heb. En dat ik altijd in ben voor een gesprek over seks.

A: wat zou in jouw ogen nou een perfecte baan zijn?
Des zegt: een fijne informele sfeer, een middengroot bedrijf, waar veel doorgroeimogelijkheden zijn en waar ik mijn skills kan laten zien.
Des denkt: er moet internet aanwezig zijn, ik moet youtube op de compuer af kunnen spelen, er moet gebeld kunnen worden naar 0900 nummers zodat ik eindelijk Orange kan bellen om te vragen hoe het zit dat ik altijd over mijn belbundel heen zit. En een coup-a-soup automaat aub.

A: Wat zijn je minpunten?
Des zegt: onzorgvuldigheid en ik kan nogal perfectionistisch zijn.
A: is dit alles?
Des zegt: ja.
Des denkt: daarnaast verlies ik weleens met een zakelijk oog naar bepaalde zaken te kijken, stel ik graag zaken voor me uit, eet ik meer dan goed voor me is, en vind ik het fijn om lang op de wc te zitten en gewoon met m’n telefoon te spelen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter