Want het is Wyb zijn laatste dagje op stage:

03/07/2008 - 0 reacties

D: goeiemogge
W: mogge
D: Dag schat. Wat vind je er van dat naast onze grote vriendin Lucia de B. nu ook Ingrid B. is vrijgelaten?
W: Ingrid is één van mijn helden, echt waar. was zeer verheugd te horen dat ze nu uit handen is van dat FARC-uitschot. Wat mij wel opvalt is dat iedereen waarvan wij vinden/ willen dat hij of zij vrijkomt ook echt vrijkomt. Wie is de volgende gelukkige vraag ik mij dan af.
D: Mohammed B? Volkert van de G? Willem H? Ik hoop Willem H. dat vind ik wel een stoere vent, misschien mag ik dan bij hem achterop zijn Vespa zitten en rondscheuren in Amsterdam Zuid. Wat jij?
W: Ik realiseer me dat jij je als gangstergirl graag in het gezelgschap van de door jou genoemde heren begeeft maar als je het niet erg vindt heb ik ze het liefst zo lang mogelijk achter de tralies. Wist je trouwens wel dat dit mijn ALLERLAATSTE werkdag voor de wonderschone provincie Drenthe is??
D: Ik hoop dat je niet met Aldi slagroomtaarten gaat trakteren? Bovendien, met wie moet IK dan mailen als jij er niet bent? En wat ga je allemaal doen tot 11 juli?
W: Nee Des ik ben niet zo cheap. Ik heb voor bijna €30,– aan vlaaien gekocht bij multivlaai. Ik deel de kosten wel met een andere stagiair die ook weg gaat, dat dan weer wel.Tot 11 juli ga ik slapen, slapen, naar de diplomauitreiking, slapen, zuipen, slapen, zuipen, vakantie-inkopen doen, slapen, slapen en slapen. Je moet me maar mailen op mn private mail maar je begrijpt dat ik dan niet de hele dag klaar zit om je mailtjes al-la minute te beantwoorden. Daar heb ik een te druk leven voor.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter