Ik heb nu 3 ( of was

19/08/2008 - 0 reacties

het nou 4?) weken gehad vol gepland met sollicitatiesgesprekken. Bij verschillende bedrijven, detacheringsbureaus, werving en selectiebureaus, gewoon veel bureaus dus, die plaatsvonden in mooie gebouwen ( ik noem de Rembrandtoren, een herenhuis aan de Keizersgracht ), lelijke gebouwen ( ik noem alle gebouwen bij Bullewijk, Amsterdamzuidoost ), met leuke mevrouwen ( mevrouw C van bedrijf S, of mevrouw A van bedrijf N ), met stomme mevrouwen ( mevrouw S van bedrijf L, die mij maar wat stom zat aan te kijken ), met leuke meneren ( meneer N van gemeente A-C: “kijk, daar staan al wat biertjes op het bureau, er wordt hier dus hard gewerkt zoals je merkt” ), met stomme meneren ( meneer J van gemeente H: “Dus je houdt van reizen? Ik was een keer in Indonesie, dat was niet zo’n mooi land”. Oh je komt uit Indonesie, sorry”.)

Vorige week vrijdag had ik dan eindelijk een sollicitatievrijedag. Houdt in: ein-du-luk geen pak aan. Want echt, een pak is niet aan mij besteed merk ik wel. Veelste formeel, en zakelijk en uerrhhhhhhgggg. Bah. Ook al doe ik er een leuk kettinkje bij, of een sjaaltje, het blijft gewoon formeel. En zakelijk. ( dat zei ik al. ok.)
Dus donderdagavond zat ik al in mijn kledingbakken te rommelen, heel erg blij (zo van: JEUHHH, MORGEN WEER GEWONE KLEREN AAN!!), om te kijken wat ik dan aan zou doen. En ook weer eindelijk SNEAKERS!! En geen torenhoge PUMPS!! ( ik heb er een haat/liefde verhouding mee ).

Maar goed, wat ik wou zeggen is dus…dat ik eindelijk weet bij wat soort voor bedrijf ik wil werken. Namelijk: een leuke homo als collega met wie ik intensief kan samenwerken, geen pak aan en geen gezeur als ik een jurkje heb met felle kleurtjes want dat dragen vrouwen met pit, veel salaris en een auto van de zaak. Ik wil er veel leren, veel ervaring opbouwen, ik wil een vast contract, maar ik wil er ook weg kunnen als ik dat wil. Ik wil mijn tijden flexibel kunnen indelen, wat niet perse betekent dat ik daar misbruik van maak, want zo ben ik niet. Alleen kom ik maandagochtend van loveofmylifepart2 (waarover later meer), en dan moet ik weer helemaal terug naar de Randstad, en kan het dus zijn dat ik wat later begin. Ik wil een mooie werkomgeving, met een mooi uitzicht op heel Amsterdam zodat ik als ik niets te doen heb ( en dat moet niet vaak zijn want ik wil wel bezig zijn ) lekker kan dagdromen. Ik wil leuke winkeltjes in de buurt en ook een Aldi want daar haal ik mijn boodschappen. Dirk van der B. is ook trouwens ook goed.

Goed. Dat was het wel. Nu moet ik eerst het juiste bedrijf uitzoeken die mij dit allemaal kan aanbieden.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter