Ik moet eerlijk zeggen,

06/08/2008 - 0 reacties

ik loop soms een beetje achter de trends aan. Soms he, dat leest u goed. Uiteraard ben ik in normale staat een heuze trendsetter. Ahum. Maar goed, daar gaat dit stukje niet over.
Ik zeg: GREY’S ANATOMY!! Waarom heeft niemand mij gezegd hoe leuk deze serie is??? Hoe geweldig fijn geacteerd en realistisch en mooi (ik noem een Mcdreamy) en lekker (ik zeg een dr Alek Karev, echt die verdiend een plaatsje in mijn list) en oh zo beter dan ER??!! 

Vind u deze serie ook niet prachtig passen in het rijtje sexandthecitywillandgracelasvegasbonescsikingofqueenstwoandahalfman
novapauwenwitteman?
(ok, ik geef toe laatste 2 zijn een beetje vreemdje eendjes in de bijt maar goed het past bij mijn tvregime)
( even tussendoor: vind u Zomergasten ook niet het meest saaiste programma EVER???? )

Maar goed, back 2 basis. Grey’s anatomy, geweldig gewoon mensen. Het is alsof ik in een berg in bij Bin Laden heb geleefd ofzo, echt. Ik wil de dvd’s. Ik wil met terugwerkende kracht alle interviews lezen van Izzie and co.
En trouwens. Vind u Meredith ook niet zoooo irritant?? Haar stem!! En ze is met George naar bed geweest, en die is zo cute! Die verdiend verdorie wel beter!! ( echt, als ik dit allemaal hardop had gezegd, dan was ik vast harder en harder gaan praten )

Gisteravond was overigens echt het dieptepunt. Die stomme Izzi heeft Denny van de LAMD ( ofzoiets) afgehaald om te zorgen dat hij een nieuw hart krijgt, en dr Burke zou het hart gaan brengen, en George moest bij de deur blijven staan, maar nu is dr Burke neergeschoten ( u merkt t al: hier spreekt een verslaafde ) en zij heeft de LAMD ( ofzoiets ) er al afgehaald en toen…

HET EINDE!!

Pff…gelukkig is er vanavond weer Grey’s Anatomy.  

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter