Om nog even in de

14/08/2008 - 0 reacties

Grey’s anatomy sfeer te blijven:

Ik ben mijn string kwijtgeraakt.

Ja, ik snap het ook niet, maar ik weet wel dat ik em kwijt ben. En het ergste is: ik kan me niet eens meer herinneren dat ik em uit heb gedaan, laat staan waar ik em heb uitgedaan. Ik weet alleen dat ik em aanhad. En ik heb niet vaak strings aan. Nooit eigenlijk, maar dit keer had ik em aan omdat ik in pak moest. En nu heb ik de string nodig, want ik moet morgen weer in pak. U denkt waarschijnlijk: Des, koop verdorie gewoon een nieuwe string. Maar daar heb ik de tijd serieus niet voor. En het was zo’n fijne string, die zo lekker zat. Ik heb alles doorzocht, tussen de vuile was, de schone was, mijn lingerievakje, mijn jurkenbak, mijn broekenbak, mijn truitjesbak, mijn truienbak ( U denkt: Des koop verdorie een fucking kast, maar mijn kamer is zo ienieminie dat daar niet eens een kast in past ), in de wasmachine, onder mijn bed, op het bed, tussen mijn schoenen, zoals ik zei: OVERAL. Ik dacht: ok, als ik een string zou zijn, waar zou ik me dan nu bevinden?

Maar nee. Nergens te vinden. Ik hoop nu niet dat ik a la Meredith mijn string straks op werk vind bij de “gevonden voorwerpen”.  Want ik ga serieus twijfelen waar ik nu die fucking string heb gelaten. Daarom nu een oproep:
Wie mijn string heeft (gevonden: hij is zwart met een zilveren ringetje aan de achterkant), gaarna retouren naar ondergetekende.

Dank.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter