Want Wyb wil dat ik van hem een superhero maak:

22/08/2008 - 0 reacties

Toen Wyb en ik op vakantie waren in Marokko, spraken we regelmatig af met een klasgenoot. Die belden we dan op. Niet in het hotel, want dat was duur, maar gewoon bij een telefooncel. Op een dag ging Wyb de klasgenoot bellen. Wyb nam toen mijn telefoon mee, want daar stond zijn nummer in. Ondertussen bleef ik in het hotel, want ik ben een prinses, en Wyb is mijn dienaar die dit allemaal voor mij hoort te doen.
Maar goed.
Wyb kwam terug met een heel spannend verhaal. Terwijl hij met mijn telefoon ( het meest kostbaarste goed ter wereld met veel telefoonnummers van heul veul bekende menschen ) ( dit is niet waar trouwens ) ( of je moet de nummers van uitzendbureaus belangrijk vinden ) in zijn hand over straat liep, werd hij aangesproken door verkopers. Deze hadden opeens mijn telefoon in hun handen. En die wilden ze niet teruggeven. Ze wilden dus eigenlijk gewoon mijn telefoon jatten! Maar Wyb zou Wyb niet zijn, als hij er niet flink stennis ging schoppen ( GIVE THE FUCKING TELEPHONE BACK! ), dus de verkopers werden heel bang en gaven de telefoon terug.

Conclusie: Wyb is een superhero.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter