Goed. The Sopranos dus.

16/09/2008 - 0 reacties

Maar eerst moet hier een voorstukje bij:

Eigenlijk wou ik niets over The Sopranos schrijven. Ik schreef al zo’n ontzettend kinderachtige jubel-log over Grey’s Anatomy, en dan wordt dit zo’n tumblr met allemaal jubelende logjes over meidenserieus. Ik dacht: dat zorgt niet voor meer bezoekers. Maar goed, toen liet loveofmylife mij kennis maken met The Sopranos en ik was verkocht, menschen, echt verkocht.

Dus zo ken ik the Sopranos. Het was wel jammer dat ik niemand anders kende die ook keek, behalve lovofmylife dan. Alleen hij is een hij, en met een hij is het altijd net wat anders na discussieren dan met een vrouw. Maar toen! Enter vriendin M! Tijdens een autorit richting Amsterdam (en weer terug, en toen naar Groningen) bleek vriendin M ook naar the Sopranos te kijken! Geweldig! De hele autorit hebben we het over the Sopranos gehad.

Want ff serieus, waarom heeft niemand mij hier iets over verteld??! Wat een heerlijke maffioso soap! Vriendin M en ik besluiten per direct ook een maffia op te starten. Wij zijn de capo’s, wie erbij wil horen zal eerst gemene taken uit moeten voeren (gnagnagna) (overigens, dat was een gemeen lachje). In de auto zijn vriendin M en ik in ieder geval achter gekomen dat:

  • voor mij Tony Soprano steeds aantrekkelijk wordt, terwijl M hem het liefst als vader zou willen
  • we beiden Carmela Soprano beetje dom vinden. Wel alles pikken van Tony, maar vervolgens aan z’n kop zeuren. Getuigd niet echt van een sterke vrouw
  • we beiden een t-shirt willen met een afdruk van Bada Bing
  • we beiden dr. Melfi ontzettend irritant vinden (vriendin M: waarom praat ze zo laaaaaaaaaaaaaaangzaaam!!?), maar we haar ook niet de verkrachting gunnen
  • we beiden Christopher ‘Chrissy’ Moltisanti best cute vinden
  • maar zijn vriendin Adriana La Cerva vinden we weer erg dom

Dus. Als ik u hierbij niet gek genoeg heb gemaakt om the Sopranos te huren weet ik het ook niet meer. Voor zij die bij mijn persoonlijke maffia willen horen, laat een bericht achter.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter