Ik ben, zoals u

04/09/2008 - 0 reacties

waarschijnlijk wel gemerkt heeft, de laatste tijd een beetje doelloos. Eigenlijk sinds deze week.

The thing is: ik heb wel een contract, nog geen baan, en een auto van de zaak. Dus ik zit thuis behoorlijk te doellozen, en dat betaald. U denkt: goh die Des die het altijd maar kort maar krachtig houdt, heeft het nu wel goed voor elkaar. U heeft gelijk!

Maar ok, dat doellozen, ZELFS dat doellozen, gaat mij, ZELFS mij, vervelen. Ik slaap tot een uurtje of 11, 12, dan wat webshoppen (waar ik alleen mag kijken want ik heb mezelf een koopverbod gegeven),dan dvd’s kijken (alle episodes van Naruto), dan kijk ik naar Born2cook (waar ik mezelf kwel), dan naar Smaken verschillen (ook een marteling) en dan naar Ready steady cook (de kwelling van alle martelingen).

Dan is het 17.00 uur, op dat moment zie ik mezelf genoodzaak om mijn ouders te vragen of ik ze misschien ergens mee kan helpen, want ja tenslotte ben ik nu weer ff thuis. Meestal hoef ik ze nergens mee te helpen, ik ben natuurlijk te gast. Maar soms zit moeders te zeuren en moet ik stofzuigen ofzo. Dan doe ik dat, maar niet onder luid protest van: ik moet ook alles zelf doen in dit huis.
Rond 19.00 uur begint Grey’s Anatomy (mijn hoogtepunt van de dag), daarna Two and a half men, en dan om half 9: ETEN!

Tussendoor mail ik wat met mijn ex-collega’s en W, maak ik heel veel doelloze foto’s van Kiedis en rijd ik soms stiekem naar zusjes huis om daar wat schoenen te jatten.

Dusja. Ik vermaak me wel, maar ook weer niet. Dit nietsdoen is eigenlijk niets voor mij. Ik wil me gewoon weer echt ergens voor nuttig maken, bijvoorbeeld het redden van de aarde of Obama helpen met zijn campagne. You name it.

Maar tot die tijd. Ik zet de episode 3 van Naruto er maar eens in.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter