Voor dat u verder vraagt:

10/09/2008 - 0 reacties

ja, ik zit nog steeds betaald thuis, ja dat gaat wel vervelen, nee ik heb inderdaad nog steeds niets te doen. Ik breng de dag voornamelijk door, door met Wyb tictactoe (een spel van ons niveau) online te spelen, schoenen te jatten bij mijn zusje (die ik vervolgens niet aan doe) en eh ja….nou dat was het eigenlijk wel.

Totdat ik gister een sms kreeg van mijn schoonbroer/zwager.

Hier moet even een kanttekening bij. Want ik zat te denken: wat is nou een schoonbroer en wat is een zwager. Een kijkje bij mijn grote vriend zegt dat….(even kijken hoor)…
Het is verdorie gewoon hetzelfde*

Nou goed, ik kreeg dus een sms van mijn schoonbroer. Of ik em kon helpen. Met oppassen welteverstaan. Oppassen op zijn kleine neefje van dik….1 maand. Ik dacht: leuk! Doen we!
Later dacht ik: Oeh! Nee! Baby’s!

Want the thing is: ik heb veel met baby’s maar ook weer niet, snap je? Babynamen heb ik al verzonnen, maar baby’s vasthouden, het is zo eng! Zo’n klein wezentje met een heel gevaarlijk nekje (altijd onder de nek vasthouden menschen, ALTIJD!), en dan dat gezichtje met van die rare grimassen, en oh God, als ze gaan huilen, dat huilen en je weet niet wat er aan de hand is, dat je denkt: WTF MOET JE NOU! en zelf in staat bent om keihard te janken omdat je beseft: waarom moest ik nou in hemelsnaam kinderen, en waarom huilt ie nou, en waarom stinkt dat poep nou, en…
Ik ben nog niet toe aan kinderen.

Maar dat oppassen dus. Dat ging eigenlijk heel goed. Schoonbroer wist in ieder geval dat een soort “geitengejank” betekent dat hij honger heeft. Toen hadden we nog een korte discussie wat nou eigenlijk “geitengejank” is. Dat losten we op door beide een voorbeeld te geven van “geitengejank”. Dat was wel grappig trouwens.

En toen! Het ging helemaal goed. Zwager en ik hadden het allemaal prima in orde. Kleine Jesse sliep heerlijk op mijn borst, kreeg de fles van zwager, we hebben een stukje gewandeld, samen de luier van Jesse verschoond, het ging goed! Perfect! Ik dacht: ik zal een goede moeder zijn! En ik zag zwager denken: ik zal ook een goede vader zijn! Oh wat waren we blij.

Nu denk ik aan kleine Jesse, die ik zo graag nog een keer wil zien en vast wil houden, en mijn handen onder zijn nekje, wat overigens helemaal niet eng is.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Schoonbroer

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter