Wat weetjes op een rij:

17/09/2008 - 0 reacties
  • Jeroen Pauw: een player krullebul met bindingangst. Laten we em voortaan de Mr Big van de tv noemen.
  • Wouter Bos: charismatisch maar zo niet geloofwaardig als politicus.
  • doordat ik nog steeds zwaar doelloos thuis zit heb ik de kans om programma’s als Born2cook, Ready Steady Cook en Smaken Verschillen te kijken en vooral van te leren. Zo kook ik elk weekend een zelfgeflanst weliswaar niet hoe het eruit zou moeten zien maar toch erg lekkere maaltijd voor loveofmylife en hij vind het erg lekker. Zegt ie.
  • Nog even over Smaken Verschillen: vond u deze gast http://www.net5.nl/web/show/id=204856/langid=43 ook niet een ongelofelijke sukkel? En dan noemt ie zichzelf ook nog eens casanova. Met z’n moleculaire gaven. Whatever.
  • Weet je wat: ik geef gewoon mezelf op voor Smaken Verschillen!

Dit stukje gaat helemaal nergens over, merk ik wel. Ik zal maar snel gaan douchen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter