Ik heb een klein beetje een

12/10/2008 - 0 reacties

probleempje. Het is niet een probleem van wereldformaat, maar ik wil em toch even met u melden:

Ik heb namelijk mijn bruidsjurk gezien. MIJN bruidsjurk. DE bruidsjurk. De enige echte. En das niet goed als je em nu al ziet, en pas over tig jaar gaat trouwen. Das niet het enige probleem trouwens. Hij is ook nog TE KLEIN. Een maatje 34 moet je hebben. De laatste keer dat ik gecheckt had, had ik toch echt een volle maat 38. En dan lieg ik, want eigenlijk is het een maat 40.

Maar toch, het is DE bruidsjurk. Gebroken wit, prachtige satijnen stof met lichte bloemafdrukken. Een heel mooi lijfje, en een wijd uitlopende rok met tule eronder. En daaroverheen een bijpassend kort jasje. En VINTAGE! Niemand anders die dezelfde heeft. Voor maar 25 euries!

Dus nu baal ik. Er komt geen andere jurk als deze. Ik zit er aan te denken om aan een stevig dieet te beginnen om mijn maat 3840 te verkleinen tot een maat 32 als het moet, om zo de jurk te kopen.

Maar dan denk ik: damn, ik hou teveel van eten.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter