Ik heb een stijve…

04/10/2008 - 0 reacties

ja, ik hoor u weer denken..

Nek.

Zo stijf en pijnlijk dat ik me gewoon niet kan omdraaien naar rechts. Voor de kijkers links. En das behoorlijk gevaarlijk, vooral in het verkeer. Ik ben al niet zo’n held in de auto, maar omdat het kijken naar rechts gewoon te pijn doet, laat ik het kijken gewoon voor wat het is. En neem ik de bocht op goed geluk. Slachtoffers tot nu toe: nul. Verwachte slachtoffers: 3 kinderen, 4 pubers en vast 2 oudjes inclusief wandelstok.

Hoe de stijve nek komt? Doordat er IEMAND zonodig KILL BILL 2 wou zien. En die IEMAND wou ook zonodig dat ik bleef slapen. En van die PERSOON moest ik dan maar op het matras op de grond slapen, in plaats met haar gezellig in 1 bed. Op een matras van 10000000000000000000000 (ja,echt) oud, 1 miezerig dekentje waar al tig mensen onder hebben geslapen en een kussen nog harder dan een baksteen. Nou eigelijk was ie heel zacht, zo zacht als….ja wat is zacht?
Zo zacht als de onderbuik van Kiedis! En das ook niet goed voor je nek, he.

Dus ik werd vanochtend wakker, er was nog niets aan het handje, maar toen ik naar mijn auto liep voelde ik opeens een steek in van mijn rechterschouderblad naar mijn nek, door mijn rug. Ja echt.

En nu zit ik dus met 2 dikke sjaals om mijn nek (het ziet er niet uit), dit stukje te typen en te wachten tot zusje R. klaar is met haar workshop bloemetjes maken. Ofzoies. En dan EIS ik van haar een massage, want ik mocht verdorie niet in haar zachte bed slapen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter