Smaken verschillen dus.

30/10/2008 - 0 reacties

Fijn programma, goed concept. Zet 5 amateurskoks bij elkaar, elke dag kookt een ander, geef elkaar punten en aan het eind van de week wordt er beslist wie de winnaar is. Die vervolgens wel een erg schrale prijs krijgt moet ik zeggen (een messenset en kaartjes voor een culinaire avond. Een culinaire avond zeg ik u, dat is een avondje met mij ook wel). Enfin: het leukste van dit alles is nog wel dat je mag rommelen in de woning van de desbetreffende kok. Laatjes worden bekeken, dozen omgekieperd, kasten open gedaan, geweldig. Er worden lullige foto’s bekeken (van een kok die vroeger slank bleek te zijn), een pakje condooms (zorgt altijd voor de nodige lachkriebels. Hahaha, een pakje condooms hahaha), of wat rare maskers in de slaapkamer (deelnemer Ahmed van deze week: is dit een soort fetish misschien?)

Gewoon leuk dit programma. Maar wat mij opviel is dat er elke week wel een (1) persoon bij zit die superirritant is. Zo’n persoon die iedereen wel kent in zijn/haar school/werk/kennissenomgeving. En niet in je vriendenomgeving, want zulke personen ban je uit je leven.

Neem nu Eefje van vorige week. Ik keek vorige week maandag met mijn zusje en toen Eefje in beeld kwam keken we elkaar meteen aan.

*hier moet een kanttekening bij. Want zusje R en ik kijken elkaar wel vaker aan op de juiste momenten omdat we dat van elkaar aanvoelen. Dus als er bijvoorbeeld net een man voorbij loopt die naar zweet ruikt kijken we elkaar aan. Als we een iemand zien struikelen kijken we elkaar aan. En als we elkaars ex-en tegenkomen, dan kijken we elkaar aan om vervolgens keihard te lachen om het feit dat we zo dom waren om daar ooit interesse in te hebben.

Maargoed, we keken elkaar aan en wisten meteen precies hetzelfde. Eefje zou de irritatiefactor van deze week zijn. Want Eefje is zo’n meisje die alles beter weet, die dit graag laat weten, die keihard lacht (AHHHHHHHHHHAHAHAHAHA), teveel praat en te vrolijk overkomt. Mijn conclusie was dat Eefje vroeger vast gepest werd. En dat ze daarom nu te hard haar best doet om te zorgen dat mensen haar mogen. Die missie faalde.

Irritatiefactor van deze week: Titia. Titia is geadopteerd uit Bangladesh, en no shit daarover. Maar ze is klein, en druk. En daar is alles mee gezegd, zou je denken. Maar KLEIN en DRUK. HEEL DRUK. En perfectionistisch en kritisch. MY GOD, ik heb tegen de tv staan schreeuwen ( DOE RUSTIG WIJF, DOE NOU RUSTIG TUT TUT TUT TUT, vervolgens kwamen mijn huisgenootjes mijn kamer in om te bekijken tegen wie ik het nou had. Het kon natuurlijk best zo zijn dat ik het tegen mezelf had).

Ik smste mijn zusje: Titia is een Eefje2. Kill kill kill kill

Zusje: Ze is gewoon KOTS KOTS KOTS!!

Dus. Bij deze, aan de menschen van Net5: prima programma, maar haal die betweters er aub uit.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter