U had vast wel opgemerkt dat ik een soort van fan

29/10/2008 - 0 reacties

ben van Barack Obama. Op de eerste plaats vanwege zijn politieke standpunten (waar ik hier niet over ga schrijven, want ik ben een kneus in schrijven over politieke dingetjes. Bij Geert Wilders bijvoorbeeld kom ik niet verder dan de reden: hij heeft stom haar), op de tweede, niet onbelangrijke, plaats vanwege zijn charisma. En op de derde plaats omdat hij in Indonesie heeft gewoond. En iedereen die in Indonesie heeft gewoond krijgt van mij een krulletje achter zijn naam.

Barack Obama heeft charisma en daar is ook genoeg over geschreven. Ik zocht eigelijk gewoon een goede reden om u allen op de hoogte te houden van deze fantastisch livejournal (http://community.livejournal.com/obama_daily) (overigens weer gejat van deze hipkip: http://swurdin.blogspot.com/). Op de livejournal vind u de mooiste foto’s, wat weer een bewijs is van zijn charisma. (jahaa, ik weet ook wel dat dat niet zijn belangrijkste kwaliteit moet zijn van voor de presidentsverkiezingen, maar toch)

Mijn t-shirt zal ik zal ik natuurlijk aandoen op de nacht van 4 op 5 november. Zoals Wyb zegt: nu zelfs jij een t-shirt draagt van Obama, gaat hij helemaal winnen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter