U had waarschijnlijk ook al

20/10/2008 - 0 reacties

door dat ik mijn foto’s gebruik ter vervanging van mijn inspiratieloosheid. U denkt: wtf zet ze nou alleen maar foto’s op haar blog. Jaja, ik weet het.

The thing is, ik ben ook een beetje inspiratieloos de laatste tijd. Ik probeer echt hele leuke grappige verhaaltjes te schrijven, maar dan schrijf ik..

Zo dus.

En dan hou ik weer mee op.

Zoals nu dus.

Grapje. Ziehier, ik vond het niet eens leuk grapje.

Het is niet dat ik geen leuke dingetjes meemaak. HeusT wel. Ik ben naar de Groningse hiv rechtzaak geweest met Wyb waar ik vele nieuwe sekstermen heb geleerd (tepelseks? Als in tepel tegen tepel? Of als in¬†geslachtdeel tegen tepel?), ik heb een nieuwe bril gekocht (een zwarte very sophisticated montuur), ik heb heel veel boeken gelezen (waaronder nu de nieuwe van Nikki French – wat te doen als iemand sterft), ik heb veel gewebshopt (je moet toch wat met het betaald thuis zitten), waaronder heel veel body butters, heel veel zeeps, heel veel cd’s (de nieuwe van Estelle en Santogold, aanrader trouwens), een t-shirt van Obama (maar dat had u al gezien, ziehier ik val zelfs in de herhaling), make up, en ik wacht nog op mijn allerlaatste bestelling (echt.)(nee. echt).

Ook zijn LOML bezig met the Sopranos seizoen 6 (de allerlaatste helaas), heb ik een groot geheim gehoord van vriendin M (deze wil ik graag met u meedelen, maar helaas de Omerta he), heb ik vele gezellige etentjes gehad met vriendin R en M, mail ik af en toe met W en N (N houdt niet meer van mij want ik bel nooit), en oh ja Samantha Who menschen, u moet echt allen kijken want het is een hylarische serie.

Zo. Heb ik toch nog een verhaaltje geschreven.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter