Er was zoiets als de presidentsverkiezingen.

04/11/2008 - 0 reacties

Of iets in dat soort.

Ik doe er natuurlijk heel nuchter over maar eigenlijk wil ik het zo schrijven:

DE PRESIDENTSVERKIEZINGEN HEUEHHH!!

maar ik ben natuurlijk ook maar een nuchter persoon.

Enfin dagen van te voren zat ik opgewonden te wachten tot de nacht van dinsdag op woensdag. Totdat ik dus opeens mijn eerste opdracht binnen had en ik woensdag al kon beginnen.

Kutmetpeertjes dacht ik, of nouja eigenlijk dacht ik gewoon kut in het algemeen, daar gaat mijn presidentsnacht.

*bijkomende informatie bij dit stukje: dinsdagochtend had ik nog een sollicitatie en onder mijn bak had ik mijn Obama t-shirtje aan. Ik voelde me net zo’n activiste tijdens de tweede wereldoorlog. En stiekem hoopte ik ook dat de felle Barack Obama afdruk niet door mijn witte blouse scheen.

Maar toch! Des zou Des niet zijn als ze geregeld heeft dat ze pas donderdag kon beginnen. Gewoon kwestie van zeggen: luister, ik werk alleen bij jullie bedrijf als ik dinsdagnacht de presidentsverkiezingen kan zien, en dus woensdag niet hoef te beginnen. En dat zij zeggen: akkoord mevrouw Des, wij willen u zo graag, dat u gewoon donderdag kan beginnen.

Dus zit ik klaar achter de tv met telefoon in de hand want Wyb en ik gaan elkaar smsend de nacht steunen. Zoals zijn eerste smsje zegt: wij gaan hoe dan ook deze historische nacht samen beleven.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter