Over mijn wekker dus.

24/11/2008 - 0 reacties

Echt, ik snap er nog steeds niets van. Ik kan me gewoon niet herinneren dat ik de wekker heb gehoord en hem vervolgens op stil heb gezet ofzo. Of heb zitten snoozen. Ik werd wakker door de vogeltjes (sinds kort lig ik met mijn hoofd bij de balkonkant), keek op de klok en zag opeens staan: 7:02. Ik dacht: huh?? Ik ging liggen en dacht opeens weer van: huh???

*mijn wekker hoort om 6.30 uur te gaan trouwens

Dus ik stap mijn bed uit, en wil op de trap staan en toen…

*even een tussendoortje: op de trap zitten van die zwarte schuurstreepjes. Of hoe ze dan ook heten. Het is dan wat stroever, zodat je niet met je voeten van de trap afglijdt.

nou en toen…bleek dus 1 van die zwarte schuurstreepjes er niet meer op te zitten. Ik deed dus 1 voet op een tree, de andere voet op de tree waar geen zwart schuurstreepje op zat, en toen…jawel. Ik gleed uit.

Om 7.05 uur vanochtend, gleed ik uit. Met mijn voet zo tussen de treden door, de andere nog stevig staan op de tree waar wel een zwart schuurstreepje op zat, het was werkelijk waar niet om aan te zien. Ik wist me nog vast te houden aan de relingen (al ging dat niet van harte), wist een schreeuw nog te beperken tot een *oeh* gilletje, en toen ik enigszins stevig stond deed ik iets van: pfieuwh.

En toen, nee echt, dit gebeurde echt, ik lul niet: gleed ik ALSNOG uit!!  Echt, die verdomde kuttrap!
Ik kwam met de ene been op mijn slaapbankje terecht, en waar de andere been was, echt ik weet het niet, toen ook niet, en het interesseert me geen moer want het enige wat ik dacht was: GODVERDEKUTTRAPJES.

Met een *plof* kwam ik op de grond terecht. Huisgenootje-uit-India: Des, are you allright?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter