Vriendinnetje R en ik hebben

13/11/2008 - 0 reacties

een koopstop ingesteld. Een tijdelijke dat dan weer wel. Want R gaat op vakantie naar New York en is aan het sparen voor Manolo Blahniks. Begrijpelijk, goede keuze.

Ik (nu komt t, hoor ik u denken) ben aan het sparen omdat ik de laatste maanden op een wat onnozele manier geld heb uitgegeven. Ter verdediging: ik zat twee maanden betaald thuis. Wat moet je anders? Ik ontdekte Pay pal, en Ebay, en http://www.etsy.com/ voor de allergoedkoopste lekkerste beautyproducten, en http://www.nonpareilboutique.com/ voor de allergoedkoopste nog beter dan MAC make up en http://www.thebodyneeds.com/ voor MAC pigment en http://www.strawberrynet.com/country.aspx voor nog betere make up, en de allerbeste ontdekking ooit: http://www.tickledpinkscentsations.com/ een beautywebshop met de allerlekkerste zelfgemaakte geurtjes,bodycremes, mini misters, parfumrollers OOIT. Een verslaving, zeg ik u.

Daarnaast kreeg ik opeens te maken met boetes (want ja: een auto), belastingdienst (ik haat ze, echt HAAT ZE)(ok,behalve als ik geld van ze terugkrijg. Dan is het: ik hou van ze, IK HOU VAN ZE), telefoonrekeningen (oh die eeuwige telefoonrekeningen) en andere belachelijke aankopen (plotseling een pak kopen vanwege een onverwachte sollicitatie waarbij ik mijn pak in Amsterdam was vergeten).

Dus ja. Er wordt flink bezuinigd in casa Des. Gelukkig zit de Aldi om de hoek van mijn werk. En de Vomar (ook nooit van gehoord, heb is een soort Aldi met luxe producten) ook. En geeft vriendinnetje R de tip om per week een budget in te stellen (en bij een hogere uitgave, de andere week te besparen).

Dus ja. Ik kom er wel. En anders zijn extra stortingen op mijn bankrekeningen altijd welkom. Ik zou zeggen: laat een reactie achter.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter