want Des “werkt” dus mag er weer volop gemaild worden. Met natuurlijk op de eerste plaats: Maatje Wyb:

06/11/2008 - 0 reacties

D: Dag liebe. Mijn eerste dagje verloopt goed! Ik mag meteen meedoen met hoorzittingen. Wel voel ik me net een vreemdeling in mijn eigen land, ik liep gisteren door het dorp, en iedereen keek me raar aan omdat ze natuurlijk never van hun leven een donker persoon hebben gezien. Maar ik lachte vriendelijk en daarmee veroverde ik, zoals altijd, iedereens harten in dit dorp. Ze noemen mij nu ook wel: het plaatje van ons dorp. haha.hihi.hoho. Maar goed, mijne liebe, wanneer gaan wij naar die prachtige diavoorstelling in het Joods museum?
W: Mijn alleliefste knuffelallochtoon, Je moet goed begrijpen dat je nu wel een voorbeeld functie hebt. Als jij je nu asociaal gaat gedragen zegt iedereen: Wat zijn al die allochtonen asociaal. Verder nog wat: ik hoor op tv steeds dat je jeugd is west-friesland abnormaal veel drank en ook drugs gebruikt. Is het mogelijk dat jij een beetje coke voor mij weet te regelen daar? Heb ik namelijk altijd al eens willen proberen. En wanneer we naar het Joods museum gaan. Aangezien jij nu bent gaan WERKEN (krijg het woord bijna mn strot niet uit) moeten we denk ik maar in de kerstvakantie. Ik neem aan dat jij hebt bedongen dat je de GEHELE vakantie vrij hebt??. Met groet, uw steun en toeverlaat

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter