De belangrijkste punten van het weekend:

01/12/2008 - 0 reacties
  • LOML en ik hebben dan eindelijk de laatste aflevering van The Soprano’s gezien. Die was nog kutter dan kut. Als ik ergens een hekel aan heb is het open eindes. Voor zij die deze laatste aflevering nog niet gezien hebben, hebben nu pech gehad: Tony, Carmella en AJ zitten in een restaurantje, er zitten allemaal rare gasten, en opeens gaat de deur open, (volgens mij komt Meaddow dan binnen, maar dat zie je niet) Tony kijkt op, en dan gaat het beeld op zwart. Echt, een stommer einde kan je niet verzinnen, David.
  • Vriendin M. en ik zijn naar de Lama’s geweest vrijdagavond. Hylarisch
  • Blond Amsterdam dekbedovertrek rulesssssssssssssssssss!
  • tartaartje met rauwe tonijn niet.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter