Er was dus iemand jarig

09/12/2008 - 0 reacties

(ik).
En daarom kreeg er iemand kadootjes (ik).
En diegene vierde haar verjaardag niet op haar daadwerlijke verjaardag (ehhh…)(juist)(ook ik).
Maar op een andere dag (as zaterdag)(ik).
Maar kadootjes op haar echte verjaardag (juist) waren ook natuurlijk welkom (zekers).

Dus kreeg ik gisteren de prachtige kadootjes van de liefste mensen die ik op dit moment om mij heen heb namelijk (in willekeurige volgorde overigens): LOML, zusje R en zwager A.
(ouders hebben mij zielig verlaten en zitten nu as we speak in het zonovergoten Jakarta. Extra informatie: gisteren stond mijn vader midden in de sawa. Juist. Vraag mij ook niet hoe en wat).

U wil vast weten wat voor kadootjes ik allemaal gekregen heb, maar ik ben niet het type wat graag BlondAmsterdamLeChoqsportifCalvinkleinrondstrooit met gekregen goed.

Overigens is dit de laatsteeen-nalaatste keer dat ik mijn verjaardag vier. Want 25 is zo’n mooi rond getal, ik geef nog een huge feest als ik 30 ben (en de aftakeling officieel kan beginnen)(al hoewel een sms van Wyb:je bent nu 25, dat is dus de helft van 50, dus je bent bijna bejaard), en dan blijf ik mijn hele leven a la Nanny Frine voor altijd 30.

Het is dus nu voor u allen nog de tijd om mij heel veel kadootjes te geven.

ps. om niet de andere love ones in mijn leven achter te laten blijven: dank u allen voor de lieve sms/telefoontjes/kaartjes/mailtjes. Des houdt van jullie allemaal, ook in dronken toestand.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter