Zoals ik al zei,

03/12/2008 - 0 reacties

ik heb een koopstop* ingesteld. Gaat helemaal prima, want sinds ik dat stukje heb geschreven heb ik ook echt, werkelijk waaar echt waar!!, niets gekocht. Geen onnodige dingen in ieder geval. En nee, ik bedoel ook echt geen onnodige dingen.

Maar goed, nu heb ik dus weer een ernstig dillema. Ik heb namelijk mijn 2e paar droomlaarzen gezien*. Voor €99.90. Ja een behoorlijk bedrag, ik weet het.

En je zou denken dat ik ook maar iets aan mijn vriendinnen zou hebben. Die mij tegen zouden houden, met al hun kracht, zodat ik maar niets zou uitgeven. Die een streng oogje in het zeil houden, en desnoods mijn pinpas in bewaring zouden nemen.

Maar nee. Een smsje naar vriendin R (ik heb zulke mooie laarzen gezien voor 100 euries, zal ik ze kopen? Nee he, zeg maar nee)(ik moedig haar ook nog aan om nee te zeggen he!), maar wat smst R terug?: Wat voor laarzen?

Ik zeg je, daar heb je niets aan gewoon! En vervolgens smst ze: nou als je weet dat je ze vaak aandoet, kan je ze op zich wel kopen.
Dat “op zich” is echt puur om natuurlijk zichzelf ook te beschermen he. Dat, als ik die laarzen AL zou kopen, en ik dan tegen haar zou zeggen: verdorie R, je zou mij tegenhouden als ik iets zou kopen!! zij dan weer zou zeggen: ja maar ik zei “op zich” kan je ze wel kopen!
Ja, ik weet al precies hoe het gaat met vriendinnen.

En dan hebben we nog vriendin M, die mij mailt: Best wel ja maar als het goeie laarzen zijn dan moet je het gewoon doen. Geld gaat toch wel op en je werkt er hard voor!

Nou er zit gewoon niets anders op: ik moet ze halen.

ps. Internet/Bones/Smilenotes/Genietenvandekleinedingetjes-vriendinnetje W mailde als enige: ligt eraan hoeveel laarzen je al in de kast hebt liggen die je heeeel vaak gaat dragen…;)
Nou ik kan u zeggen, ze was de enige met een soort van kryptische omschrijving waarom ik zeker niet de laarzen nodig heb. Ik begon er over na te denken ook.

http://imaginery.tumblr.com/post/59317620/vriendinnetje-r-en-ik-hebben

http://imaginery.tumblr.com/post/47341375/mijn-droomslouchyboots-waarvan-ik-nu-al-twee-2

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter