Het vervolg van mijn spannende-inclusief-met-trommelgeroffel o&n verhaal gaat nu verder: (ps. ik weet ook niet waarom het stukje zo naar rechts hangt):

08/01/2009 - 0 reacties

Terwijl ik bezig was met mijn pittige Mexicaanse bladerdeeghapjes, daar tussen door een krultang door mijn haar halend, mijn strapless bh de hele tijd op te hijsen (zal je net zien, koop je een dure van de Hunkemöller is ie gewoon van een heul slecht model, en mijn hakken alvast in te lopen, hoorde ik op de achtergrond op de radio:

ANWB adviseert mensen vanavond niet de snelweg op te gaan vanwege verwachte gladheid en dichte mist. Op sommige plekken, met name rond de Randstad, zal het zicht minder zijn dan 10 meter.

Einduitslag: heel veel bladerdeeghapjes, nieuwe ongedragen jurkjes, en met een superkapsel en joggingbroek op de bank samen met LOML oud&nieuw vierend.

Het was fijn 🙂

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter