Tijdens mijn dagelijkse blogrondje

15/01/2009 - 0 reacties

hoort een blog van een man die verkering heeft met een meisje. Zo noemt hij haar “zijn verkering”, hoewel we het hier hebben over een 31 jarige man. Hij is schrijver/columnist, en wie zijn weblog een beetje in de gaten houdt struikelt over de prachtige lieve blogs, geschreven over haar, zijn verkering. Ook zijn Flickraccount heeft een speciaal mapje met foto’s van haar, samen, alleen, op vakantie, tijdens het wandelen. Het zijn simpele foto’s, maar wie goed kijkt (en dat doe ik) proeft de intense liefde die zij met elkaar hebben.

Hij schrijft hoe gelukkig hij nu is, sinds hij haar ontmoet heeft. Dat hij tijdens een feestje (waar hij met haar heen ging), haar zag staan en haar het mooiste meisje vond van de hele zaal. Dat hij briefjes van haar laat staan op de plekken waar zij ze heeft achtergelaten. Foto’s van haar laat hij staat op zijn camera, ook al heeft hj ze al ge-upload op z’n computer. Hij wil nog wel meer over haar schrijven, zo schrijft hij in een stukje op bij weblog, maar hij heeft het gevoel dat de lezers toch niet zullen begrijpen wat hij voelt. Dat de lezers maar een klein stukje voelen van de roze wolk waar hij op zit. En daarom is hij voor zichzelf een samenvatting aan het schrijven, over haar. Het stukje eindigt dat hij schrijft dat hij nu weet wat verliefdheid is, wat verslaving is, en vooral dat hij nu weet wie zijn grote liefde is.

Oh, ik vind het prachtig om zijn stukjes over haar te lezen. Vooral dat stukje, vooral de foto’s waar hij elke keer weer een lieve tekst bij weet te schrijven. En ik wil het ook. Ik wil ook schrijven over mijn LOML, en elke keer probeer ik het, maar het is te intiem. Het is van mij, het is van ons, en vooral: voor lezers niet te begrijpen. En bovendien wil ik niet te zoetzappig overkomen op mijn blog, want ik blijf natuurlijk een heul stoer meisje.

Dus daarom schrijf ik het ergens anders. In mijn hoofd, in mijn hart, in een boekje, in mijn agenda.

Want ook ik weet nu wat verliefdheid betekent, een verslaving en vooral; wie mijn grote liefde is.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter