De constateringen van Des:

11/02/2009 - 0 reacties

(Met,jawel, opsomming-stipjes).

  • ik ben gek op hagelslag, maar het gaat tussen mijn toetsenbord zitten. Heel irritant, omdat ik de “z” dubbelhard in moet toetsen, wil er ook echt “z” staan. Een ernstig dilemma dus: omdat ik wel gek ben op hagelslag op mijn brood. Daarnaast merk ik ook nog dat de hageltjes overal op mijn bureau gaan zitten, ik daar met mijn elleboog overheen wrijf met als eindresultaat: een zwartwitte vlek op mijn bureau en truitje.
  • ik had van de week Oreo koekjes mee naar werk. Een heuse verslaving, maar best prijzige koekjes. Bovendien gaan de kruimeltjes van het koekje overal rond mijn mond zitten. En uiteraard merkte ik dit pas nadat ik een gesprek had met een collega waar ze toch wel duidelijk de zwarte strepen rond mijn mond had kunnen zien.
  • mijn zusje R. is verslaafd aan make up en geurtjes. Deze geurtjes koopt ze via internet en dan bedoel ik geurtjes in de meest rare aparte geurtjes. Zo heeft ze een komkommergeurtje (die wel verassend lekker ruikt), een citroengeurtje (ik zeg niets verder) en kocht ze laatst voor mij een….chocoladegeurtje. Ja, ik ben gek op chocola, maar om er nou ook naar te ruiken? Het ruikt heel sterk naar pure chocola en ik ben ook een beetje bang dat ik spontaan wordt opgegeten door mijn vrouwelijke collega’s als ik voorbij loop.
  • geen Twitter dus voor mij, maar wel Facebook. Naar heel lang aandringen van verschillende nichten en neven in Indonesie (waar Facebook heel hip is). Bijkomende voordeel van Facebook: het staat automatisch op prive. Bijkomende nadeel: ik ben nu ook via Google te vinden op Facebook. Maar goed, ik snap niets van Facebook. Het is ook nog een meer internationaal iets, dus er wordt vooral in het engels gesproken. And if there’s something where I’m very very bad is, well that’s english. Maar omdat zusje R. mij vooral heeft aangemeld onder dwang van familieleden, ga ik er gewoon in het Indonesisch communiceren.
  • zusje R. gaat as zaterdag naar de huishoudbeurs met tante T. en schoonzus S. Geen probleem, maar ze rijdt voor het eerst, zo ver weg inclusief ring a10 met mijn auto, en ik ben er niet bij. Aan de ene kant denk ik: ze moet het toch leren en ze heeft toch niet voor niets haar rijbewijs. Daarnaast heb ik serieus zware irritaties tegen zij die wel een rijbewijs hebben maar vervolgens te bang zijn om de weg op te gaan. Suckas. Maar aan de andere kant geef ik hierbij een algemene waarschuwing: zaterdag as. een levend gevaar op de weg.
  • Rutgers Koekjesfabriek, Merel Roze, Nenz, op 1 of andere manier kan ik deze weblogs op werk niet bezoeken! Rutger, wees dus niet boos op mij, mijn lieve reacties komen, maar wel wat later.
  • mijn goede voornemen van dit jaar om niet meer over mij heen te laten lopen en meer voor mijzelf op te komen gaan de goede kant op!! En ja: het voelt echt beter om mensen goed af te zeiken in plaats van zelf de hele tijd schuldig over iets te voelen! (dit lijkt mij een prima conclusie ter afsluiting).
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter