Domein

02/02/2009 - 0 reacties

Het ontstaan van Zosaar.nl:

In 2006 kwam ik steeds vaker op blogs, vooral op de blogs van web-log.nl. Dit zag er allemaal zo mooi uit en dat wilde ik ook wel. Ik besloot ook een blog aan te maken, ik had weinig kaas gegeten van het hele bloggen en rommelde maar wat aan.

Toen web-log.nl met veel reclame kwam op de blogs ging me dit irriteren en merkte ik ook de beperkte mogelijkheden die web-log.nl eigenlijk gaf.

Ik wilde totale controle over mijn WWW-huisje. Ik besloot een domein aan te schaffen en ben gaan rommelen met WordPress. Het heeft me heel wat frustratie gekost maar eindelijk is mijn blog zoals ik het wil!

Disclaimer:

Deze site is door mij gemaakt, geschreven en ontworpen en is uniek. Dat zou ik graag zou willen houden. Daarom mag ook niks zonder mijn toestemming gebruikt worden.Toestemming krijg je door middel van een mail.

Mocht je iets tegengekomen wat van jou is zonder bronvermelding laat me dat dan weten!

Reacties:

Reacties zijn uiteraard van harte welkom en bij een reactie kom ik graag bij je terug. Hou de reacties wel netjes en beleefd anders verwijder ik ze meteen.

Beste te bekijken in:

Deze site is gemaakt in Mozilla Firefox 3 met een beeldresolutie van 1280 x 800. De site is de moeilijkste niet en draait ook best in andere browsers.

Mocht je een foutje tegenkomen in de site dan hoor ik dat uiteraard erg graag.

Contact:

E-mail

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter