Feiten van de week op een rij:

04/02/2009 - 0 reacties

(jullie denken: ze gaat het toch niet weer puntsgewijs opnoemen. Maar dat doe ik dus lekker wel want het is nog altijd mijn tumblr. Ik heb eigenlijk geen reet met jullie te maken).
(dat laatste is een geintje).
(echt).

  • ik wil dus eigenlijk ook gaan Twitteren. Maar denk ik: wat boeit het mensen nou om te lezen wat ik elke minuut aan het doen ben? Maar ik denk ook: eigenlijk ook wel grappig. Nouja: waarom zal ik moeten Twitteren als ik ook kan Tumblr-en? Juist.
  • mijn linkeroog is dus nog steeds ontstoken. Oorzaak nog steeds onbekend.
  • ik kom er elke keer iets te laat achter dat andere mensen mij ook kunnen zien als ik druk in mijzelf zit te praten in de auto of keihard zit mee te zingen met de radio. Ik besef me dan ook dat als ik dan een heel serieus gezicht trek, het eigenlijk al te laat is.
  • ik ben nu dus bezig met mijn tweede juridische opdracht. En ik kan u allen melden: het is hier een stuk beter dan Venhuizen, in gemeente Drechterland. Gadverdamme, wat werken daar toch achterlijke boeren, die nog nooit een allochtoon hebben gezien, niet normaal “goedemorgen” terug kunnen zeggen, en ook niets weten van “op een nette manier communiceren met je collega’s”. Ja dat klopt: u leest het goed: VENHUIZEN in DRECHTERLAND. Ga daar nooit heen, ga er vooral niet werken, en al helemaal niet met mevrouw Walvis (ik ben normaal echt nooit van het beledigen van dikke mensen, maar deze moet het gewoon terugkrijgen) of mevrouw Wipneus.
  • zoals altijd kom ik altijd veeeeeeeeeeeeelstelaat achter welke series leuk zijn. Alleen het recentelijke Samantha Who wist ik vanaf het begin te volgen, maar verder loop ik behoorlijk achter de feiten aan. Zo ook: ugly Betty. Waarvan zelfs internetvriendin Wen. dacht dat ik die allang gevonden had. Maar nee dus. Maar ff serieus: WAT EEN LEUKE SERIE MENSEN! En dan ook nog, langer dan 30 minuten, vlot gespeeld, en vooral: die leuke kledingstijltje van Betty. Een prachtige volle latina met bloemetjesjurkjes, roze panty’s en gele sokken in blauwe pumps. Ik zeg: geniaal.
  • ik reis tussen stad L, G en A. in, vriendin R woont inmiddels in R, vriendin K&M nog steeds in L,  dus ik zie mijn vrieindinnetjes verdorie veel te weinig de laatste tijd. Terwijl mijn voornemen nog zo was om minimaal 1 leuk dagje met ze te hebben.
  • Er komt misschien een film van The Sopranos.

(dat laatste punt is misschien een puntje waarvan u denkt: leuke afsluiter, Des. Maar dan op een sarcastische manier. Maar the Sopranos mensen (overigens ook al zo’n serie waar ik veel te laat achter ben gekomen hoe geweldig goed het is), u moet het zien. Echt.)

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter