Goed, mijn autoband dus.

18/02/2009 - 0 reacties

Het was dus zo: ik werk in E. en woon nog in A. Dit is eigenlijk nutteloze informatie.

Dit is wel nuttige informatie:
Ik zat al de hele maand/week/tijd te twijfelen of ik nou Uggs moest kopen. Zie, ik heb eigenlijk een principe om nooit van mijn leven Uggs te dragen. Maar principes zijn er eigenlijk om overboord te gooien, dus kocht ik een paar nep Uggs. Nou het waren dan wel neppen, maar damn wat liepen ze heerlijk. En toen kwam nicht O. laatst bij mij op bezoek en ze had de echte Ugss aan. De classic short chestnut, om precies te zijn. Ze stonden haar beeldig. Dus ik wou ze ook. Of toch niet. Of wel. Of niet. Of wel. Of niet. Of wel. Of niet. Of wel. Of niet. Of wel.

(u denkt ondertussen: wtf is het verband tussen Uggs en een lekke autoband. Wacht, dat komt zo).

Maar goed, de ene dag smste ik vriendin M. (van al mijn vriendinnen: DE schoenspecialist) om te advies te vragen om ze nou wel of niet te halen, de andere dag smste ik haar trots dat ik besloten had om ze nou echt echt niet te halen.

En toen twijfelde ik weer…nou ja goed long story short: ik ging na werk naar stad H. waar ik op de site http://www.uggaustralia.nl/ las dat ze daar ook te koop waren. Ik vond de schoenenzaak, heb er uren staat twijfelen of ik ze nou wel of niet ging kopen en kwam tenslotte tot de conclusie dat 180 euro voor lompe weliswaar heerlijkzittende sloffen toch wel erg veel geld is (trouwens, daar waren de verkopers niet blij mee. Waren ze eerst heel blij en erg complimentjesmakend naar mij toe, toen ik de Ugss teruggaf keken ze mij heel booss aan).

Goed, het verband tussen de Uggs en mijn lekke band komt nu:

Ik reed dus terug naar A. met 130 op de weg, en dacht: huh wat slipt mijn auto toch raar in de bochten. Ik keek op de snelweg, want ik dacht: misschien heeft het wel lopen vriezen. Maar nee. Dus ik reed lekker door naar huis. Tot ik vlakbij mijn kamer kwam en dacht: ehhh dit klopt niet.

Het klopte dus ook echt niet want in de garage stapte ik uit om toch even goed naar mijn Chef te kijken. Jawel. Mijn rechterachterband (om precies te zijn), was he-le-maal plat. Ik prikte er nog een beetje met mijn vinger erin, maar het was duidelijk. PLAT.

*kleine gevoelopmerking tussendoor:
ik voelde me toen best mutserig. Beetje blond eigenlijk ook. Hoe heb ik zo dom kunnen zijn om 130 te rijden op de snelweg met een platte band?

Maar goed. De ANWB kwam een uurtje later om de thuiskomer* erop te zetten, en de volgende dag heeft Kwikfit de nieuwe band erop gezet.
Mijn chef is nu dus weer helemaal de oude.

*de thuiskomer schijnt dus de reservewiel te zijn. En daar mag je maar 80 meerijden!! Ik keek het mannetje van de ANWB aan en herhaalde nog een keer: 80??? Mag ik hier maar 80 meerijden????
Nou ik heb het geweten ook. 80 rijden terwijl ik van A. naar stad E. moest, ik deed er een half uur langer over, en werd ingehaald door vrachtwagens en oude opaatjes. Wat een schaamte.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter