Ja, ik weet het ook wel.

03/02/2009 - 0 reacties

Jullie denken :Des rot op met die foto’s. Of rot op met die zogenaamde leuke quotes. Ik weet het heusT wel. Jullie willen leuke stukjes, waar je keihard om kan lachen: HAHAHAHAHA.

En het is ook heusT niet zo dat mijn leven niet HAAHHAHA is de laatste tijd, juist wel eigenlijk, maar ik heb het een beetje druk.

Ik ben inmiddels bezig met mijn tweede juridische opdracht voor 4 maanden in gemeente E. Leuke gemeente, leuke mensen, goede sfeer, veel te leren, werkzaamheden die te doen zijn, blablabla. Maar vooral: errug druk. En dan schiet dat leuke-stukjes-schrijven er een beetje in eigenlijk. Maar echt: heb geduld. Het komt allemaal heusT wel.

Want ik wil stukjes schrijven over mijn geplande wereldreis. Over de Sopranosdvd die ik LOML gaf voor zijn verjaardag. Over mijn linkeroog die ontstoken is, zomaar zonder reden, en hartstikke dik is. Dat ik steeds beter begin te sporten, en ook: vooral heel langer, want eigenlijk stelt 35 minuten per dag ook niet echt voor.

Blijft u dus regelmatig langskomen, ze komen eraan. Mijn stukjes.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter