Ken je dat gevoel?

13/02/2009 - 0 reacties

Je hebt een stel pumps gekocht.
Je droompumps.
Dacht je.
Want in de winkel zaten ze al niet zo lekker maar he, dacht je, dat is gewoon een kwestie van inlopen.
Dat je dan nog twijfelt van: hmm zal ik ze nou kopen ofniet?
En je ze dan toch wel koopt onder het mom: ik heb dit verdiend, of ik moet toch oefenen om met hoge hakken te lopen of ze zijn toch wel te mooi om te laten liggen.

En dat je ze dan aanloopt, naar de stad, opstap, een dagje werken o.i.d.
En dan..

je de pumps gewoon f*king vervloekt omdat ze gewoon pijn doen als hell. Je wil ze uitdoen maar dat kan niet want 1)je voeten zijn inmiddels zo opgezet dat je ze niet eens uit kan doen, en 2)je zeer twijfelt of je voeten inmiddels niet gewoon zijn afgestorven, en je 3) daardoor allemaal geamputeerde voeten a la Wilco van Rooijen visoenen krijgt.

Nou ik zeg je.
Ik ken dat gevoel dus wel.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter