Maar eerst een stukje voor/over mijn allerbeste

16/02/2009 - 0 reacties

mattie Wyb.

Want het is een groot schandaal, maar ik ben onze jaarlijkse traditie Valentijnkaartjes-naar-elkaar-sturen stomweg vergeten.

Omdat ik het het, en dit is geen excuus ik weet het, te druk heb. Met een band verwisselen bij Kwikfit (nogmaals: stukje hierover volgt later), werk en totale chaos in mijn hoofd. En Wyb is natuurlijk nog steeds een simpele student aan de RUG, waar hij overigens wel de nodig voldoendes heeft gehaald (hiervoor een applaus!), die het al schandalig vindt als hij college om 9 uur (ik begin om 8 uur he) heeft, en daardoor dus wel tijd over heeft om eraan te denken om mij een kaartje te sturen.

Maar nee, zonder grap. Wyb is natuurlijk wel 1 van mijn beste matties. Mede dankzij Wyb heb ik vakken als strafrecht (wyb heeft toen voor mij een tentamen gejat), erfrecht (wyb volgde alle colleges, waar ik zijn aantekeningen mocht overnemen), en snap ik nog steeds hoe de Algemene Wet Bestuursrecht werkt (want Wyb is een held in bestuursrecht).
En wie kent nog het mooie verhaal van de held Wyb die mijn telefoon heeft kunnen redden op vakantie in Marokko en die mij nog meer in het sociaal-zijn cirkeltje heeft gestuurd door ons aan te melden voor een vrijwilligersvakantie?

Maar goed. Ik ben dus nog wel steeds vergeten om een Valentijnskaartje te sturen. Dus Wyb heeft nu onze vriendschap beeindigd.

En onder voorbehoud wordt het weer geopend, MITS er uiterlijk woensdagavond om 18.00 uur een kaartje bij hem op mat valt.

Daarom hierbij: een belofte met miljoenen lezers (ahum) als getuige:ik, D.B. zal vanmiddag een Valentijnkaartje kopen en dit vanmiddag nog op de post doen, zodat het hopelijk morgen al bij mijn allerbeste mattie Wyb aan zal komen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter