Ok, sinds een maand of 2

12/02/2009 - 0 reacties

ben ik dus heel goed aan het sporten.

Jawel. Ik had nooit gedacht dat ik, Des, ooit zou gaan sporten, want sporten is voor menschen die echt nooit iets te doen hebben. Is mijn bescheiden mening.

Maar enfin. In de auto naar werk zit ik. (das logisch)(ik heb geprobeerd te staan, maar 1 tip: vooral niet doen). Op werk zit ik. Terug naar huis zit ik. En thuis op de bank, nou das helemaal schandalig. Dan hang/lig ik tegen mijn stapel exclusieve Xenoskussens aan.

Ik dacht: hier moet verandering inkomen. Moet ik een keer rennen om een bus te halen, krijg ik straks een droomappartement waar wel heel veel trappen gelopen moet worden, dan heb ik dus gewoon een conditie van niets.

*stukje informatie tussendoor: want daar gaat het mij om he. Om mijn conditie. Niet om af te vallen of om een zogenaamd beter figuur te krijgen.
Niet dat ik hiermee wil zeggen dat ik al een goed figuur heb hoor. Verre van.
Al hoewel….nu had ik laatste een LBD gekregen van LOML in maat 38 (het arme schaap dacht echt dat ik daar in zou passen), en nu ben ik toch wel zo goed bezig met sporten dat ik probeer de rits dicht te krijgen zonder mijn adem de hele dag in te hoeven houden*

Dus goed. Ik sporten. Ik eerst beginnen met 2 dagen in de week. Van 30 minuten. Rustig opbouwen he. Toen 3 dagen in de week met sessies van, jawel, 35 minuten.
En de laatste weken sport ik 4 dagen in de week met sessies van…trommelderoffel…45 minuten! Drie kwartier lang!! Ik vind het een geweldige prestatie van mezelf hihi.

Daarnaast ben ik ook begonnen met hardlopen op de loopband. Dit betekent dat ik dus ook van mijn loopbandangst af ben. (ja echt. Ik zeg u 1 ding: Youtube-filmpjes).
En dat hardlopen jongens, ik zeg; GE-WEL-DIG.

Dan is er echter nog 1 minpuntje aan dit stukje, en dat is namelijk dat er in mijn sportschool alleen maar homies komen. Het soort met afzakbroeken, zodat ze na elke set gewichtheffen gauw hun broeken moeten ophijsen en ook het soort dat graag naar je bil kijkt als je ze alleen maar van de achterkant zien, of je borsten als ze je alleen maar van de voorkant kunnen zien.

Maar voor de rest. Ik begin sporten gewoon bijna leuk te vinden ook.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter