Omdat het woensdag altijd

06/02/2009 - 0 reacties

niets-te-doen-dag is, want eigenlijk is het dan er-is-niets-leuks-op-tv-dag, dus dat maakt weer dat het voor mij kamer-schoonmaak-dag is, ging ik gisteren mijn kast met onderbroekjes en b-h’s schoonmaken.

In mijn kast zitten 2 rekken, waar ik op de ene rek al mijn onderbroekjes,hipsters,boxershorts op een stapeltje heb gepropt, en op het ene rek al mijn b-h’s.

Met 1 zwiep van woeehhpaa! gooide ik alles eraf en lag het op een stapel op de grond. Werkelijk waar, ik wist niet dat ik zoveel onderbroekjes had. Ik wist weliswaar dat ik op een gegeven moment in de Accesoire was en dacht: he maar die heb ik al, die ook, die heb ik, die heb ik al, en hetzelfde dacht ik toen ik in de Hema was, maar toch.

Dus ging ik gisteren mijn onderbroekjes sorteren op kleur. Ik had blauw, groen, wit, grijs, zwart, geel, en heeeel veeeel roze. Maar toen vond ik de rode stapel, en die werd nog groter. En toen vond ik zwart met rode stippen en werd ik in de war, want waar sorteer je die op? En roze met zwarte stippen? Geel met groene strepen? Een boxer met verschillende kleuren stippen? Geel met blauw? En blauwe Hello Kitty hipsters? U begrijpt mijn dilemma.

Tot 23.00 uur menschen, was ik bezig. Met als resultaat een opgeruimde kast. Dat dan weer wel.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter