De week van:

11/03/2009 - 0 reacties
  • broodkruimeltjes naast m’n mond. Op de maandagochtend (want nog erg slaperig) ok, maar kom op, als het me elke dag gebeurd. Dan ga je toch werkelijk twijfelen aan je eigen kunde als vrouw.
  • hijgende en kreunende mannen in de sportschool. Ik heb het zowieso niet echt op mensen die geluid maken in de sportschool, ok een pufje als in pffffffffffffff na het rennen op de loopband mag (maar ook alleen omdat ik dat zelf ook doe), maar als ik fanatiek en geconcentreerd de crosstrainer gebruik heb ik liever niet een man naast me die hijgt en kreunt alsof hij bijna op een hoogtepunt zit.
  • kadootjes krijgen (een broodtrommel van Wen) of kadootjes geven (deze cd voor LOML), het is beide leuk. Nee, stiekem is kadootjes krijgen het allerleukst. (ja ik kan me wel als Oprah gedragen en zeggen dat kadootjes geven zo leuk is, maar zeg nou eerlijk. Ik ben ook niet zo rijk als Oprah)
  • het wegzappen zodra er iets over de kredietcrisis op tv komt. Want dat werkt niet a la the secret.
  • stiekem ‘s ochtends recepten uitprinten van de beste kooksite ever (want makkelijke recepten, goed gecategoriseerd, en niet teveel zodat je niet het overzicht kwijtraakt a la life and cooking.
  • Ernstige Dilemma’s oftewel ED’s: want: CSI of Grey’s Anatomy? Backpacken in Australie of met de Trans Mongolie Express reizen? Aardappelschotel met kip categoriseren onder het tabblad “ovenschotels” of “kip-gerechten”?
  • Ernstige Teleurstellingen In Bepaalde Series oftewel ETIBS want: hoewel ik eerder enthousiast schreef over Grey’s Anatomy ga ik nu daadwerkelijk twijfelen over de verhaallijnen. Iedereen doet het gewoon met elkaar, en Mcsteamy leert Callie hoe zij haar lesbovriendin tot een hoogtepunt kan laten komen. Nou in geval van meisje met meisje kan ik maar 2 manieren bedenken en ik vin t een beetje een raar idee hoe je dat dan van een man kan leren. Of zoiets. En Meredith. Oh Meredith. zij is zoooo irritant. Elke keer haar problemen die ze had met haar moeder, get fucking over it.

Die laatste zin, ik herhaal em nog even: get fucking over it, vond ik wel een goed afsluitzinnetje van dit stukje.

Ajuus.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter