Ik heb een collega,

12/03/2009 - 0 reacties

laat ik daar eerst iets positiefs over zeggen.

Ze is echt heel lief. En aardig. En behulpzaam.

Maar ze stinkt ook een beetje dus heb ik haar de afkorting SC gegeven.

Anyway, SC, heel lief/aardig/behulpzaam heeft 1 minpuntje en dat is dat ik haar nooit hoor mijn kamer binnenkomen, om vervolgens opeens achter mij te staan.

Ik ben dan bezig met tig mailtjes, naar vriendin K. (over het feit dat ik een zweetplek op mijn kont had na het sporten, en door de sportschool liep), naar vriendin R (over het feit dat LOML het vervelend vind dat ik snurk) en zusje R (een zeurmail over onze ouders).

en SC staat dus achter mij. Opeens. Ja hoe leg je dat uit. En hoe klik je dat weg. En dat is is t niet alleen. Ze staat soms ook wel heel vriendelijk aan de zijkant van mijn bureau, maar dan loert ze heel stiekem op mijn beeldscherm.

Vriendin K. heeft het vermoeden dat SC BFF met mij wil worden.
Ik vind gewoon dat SC niet op mijn BS moet loeren.

zo.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter