Ik merk dat ik best

14/05/2009 - 0 reacties

fanatiek kan sporten, echt wel elke dag 1 uurtje, maar als ik het te vaak doe, dan gaat het me vervelen.

Zo heb ik vanaf januari tot maart toch best wel veel hardgelopen op de band, gecrosstrainerd (want wat doe je eigenlijk op de crosstrainer? Lopen? Rennen? Stappen dan? Ik wist het ook niet), en gefietst.

Toen merkte ik dat ik steeds minder lang ging sporten. Van 1 uur ging het naar 3 kwartier, een half uurtje, en tenslotte vond ik 15 minuten sporten toch wel heel erg lang.

Dus ging ik wandelen. Maar ik merkte dat ik niet heel zen ging wandelen, maar eigenlijk heel hard ging lopen (maar niet hardlopen, want daar heb ik dan weer een hekel aan), om thuis te zijn, een zak chips open te trekken en languit zen op de bank te gaan liggen.

Nu zwem ik. Drie kwartier tot 1 uurtje. Omdat ik alleen ‘s avonds kan zwemmen en tig anderen mensen ook, is het altijd druk in het zwembad. Ook zijn er groepjes vrouwen die zo fijn naast elkaar zwemmen zodat je er niet door kan. Of juist wel, maar in plaats dat iedereen dan kleine slagen zwemt (en dus niet keihard tegen mijn benen aanschopt) doen ze allemaal net alsof ze mij niet eens zien.

Ook moet ik nog een tactiek verzinnen hoe de mannen met rughaar te ontzwemmen. Op 1 of andere manier zwemmen ze namelijk altijd voor mij.

En die vrouwengroepjes…ik neem voortaan gewoon vriendin M en K mee. Die kunnen ook vast heel hard schoppen onder water.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter