Rosanna Lima-Kluivert

15/05/2009 - 0 reacties

heeft 1 van de grootste fout gemaakt die je kan maken, namelijk niet goed je telefoon afsluiten terwijl je een voicemail krijgt, en dan ondertussen door gaan met bekvechten met je man, een vreemdgaande Surinaamse neger voetballer(?).

Een grote fout, wat past bij dezelfde fout als: een e-mailtje niet op beantwoorden zetten maar op allen beantwoorden, of een e-mail (of sms) per ongeluk versturen naar juist die persoon waar over het mailtje gaat.

Wat een amateurs, denk ik dan. Ik mail me dagelijks te pleuris met verschillende vriendinnen, over verschillende collega’s, over mijn werk, maar wat ik ALTIJD check voordat ik op verzenden klik is de naam naar wie ik het verzend. Zo moeilijk kan dat niet zijn.

Maar nee. Rosanna Lima gaf bij RTL Boulevard aan dat ze tijdens de “bonje” in bed (we lagen in bed!!), helemaal in de war raakte en niet meteen begreep dat ze het telefoontje niet goed afsloot (hoe rood moet dat knopje zijn?).

Ik vind het een beetje jammer. Ik vond Rosanna juist zo volwassen reageren tijdens de catfight met vrouw 1. Nu laat ze zich met haar halve Kaapverdiaanse roots alleen maar kennen, want als je Patrick Kluivert echt zou vertrouwen (haha), dan zou er geen reden zijn om zijn smsjes te checken.

Toch?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter