Ik heb dus een roze bed ooit gekregen. Van mijn ouders. Tien jaar geleden kreeg ik het bed, inclusie

06/06/2009 - 0 reacties

Ik heb dus een roze bed ooit gekregen. Van mijn ouders. Tien jaar geleden kreeg ik het bed, inclusief nachtkastje en ohja: ook een dik en stevig matras.

Mijn 1 persoons roze bed ging overal mee: toen ik op mezelf ging voor het eerst in Amsterdam, toen ik ging samenwonen met zusje, toen ik weer even thuis kwam wonen, en toen ik weer ging wonen in Amsterdam.

In mijn piepkleine kamer in Amsterdam kwam ik erachter dat het beter zou zijn om een hoogslaper te nemen, zoals zo fijn hier is beschreven.

Dus mijn roze bed werd weer uit elkaar gehaald, en tijdelijk op het balkon geplaatst. Mijn matras kieperde ik op mijn hoogslaper. Ik sliep nog steeds heerlijk op mijn tien jaar oude matras.

Maar nu verhuis ik weer. En ik kan al deze spullen niet meenemen. Mijn hoogslaper neemt de nieuwe bewoner van ons appartementje over (haha. Sukkel. Hij heeft er echt teveel voor betaald. Maarja. In tijden van crisis moet je zakelijk zijn). Ook het matras neemt hij mee.

Mijn roze bed staat nog steeds op het balkon. Papa zegt dat ik het bed gewoon bij het grof vuil moet zetten, maar ik kan het niet. Het bed is al te lang bij me geweest.

Maar wie een roze 1 persoonsbed nodig heeft, u weet me te vinden.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter