Ik kom even voor Kiedis op hoor.

27/06/2009 - 0 reacties

Want het lijkt wel alsof niemand voor hem opkomt.

Nu zusje R op haarzelf woont is ze team-Kiedis af. Helemaal nu ze een eigen kat heeft. Nacho. Nu is het team-Nacho.

Nacho. Na-cho. Naaaaaaaaacho.
Wat is dat nou voor lelijke naam, ten eerste.
Nacho is van Nacho Libre, zie R. en dat is zooooooooooooo’n leuke film.

Nou ik heb die film gezien. Hij was helemaal niet grappig. Dus Nacho is ook niet grappig.

En ten tweede, ik vind Nacho persoonlijk een beetje een skrale kat. Hij is echt zo’n mager scharminkel, en hij kijkt ook altijd heel chagerijnig. Alsof hij van die hele donkere wenkbrauwen heeft.
Daarnaast komt Nacho nooit eens gezellig bij mij op schoot zitten. Kiedis deed dit ook niet, maar die doet het bij niemand. Nacho wil NIET bij mij op schoot zitten en WEL bij R. Ik zie dat als een persoonlijke aanval. Nacho kotst ook. In de tuin van de buren. En hij slaapt niet bij mijn voeteneind, als ik bij R slaap, zoals Kiedis dat wel bij mij doet. Ook is Nacho geen echte kat (vind ik persoonlijk), omdat hij nog nooit met een muis en/of vogel is thuisgekomen, en Kiedis neemt standaard elke week een vogel mee. Heel stoer gevangen.

Maar het voornaamste reden waarom ik voor Kiedis opkom is het volgende:

R. en ik waren laatst bij de dierenarts omdat Nacho gechipt moest worden. (ook zoiets, Kiedis heeft zo’n stoer halsbandje om met zo’n kokertje waar ons adres op staat. Nacho wordt helemaal panisch als hij een halsbandje ziet).

Maar goed. Wij naar de dierenarts, en hij controleerde Nacho ook nog even.
En toen zei hij zoiets bespottelijks dat ik bijna wou lachen, want ik dacht gewoon echt dat het een grapje was. Hij zei namelijk:
Wat een mooi beest zeg.
En toen zei hij: echt een prachtige kat.
En vervolgens zei hij: zo gezond als wat.
En tenslotte zei hij iets wat ik toch echt wel het toppunt vond. Hij zei: ik heb echt nog nooit zo’n mooie kat gezien.

Nou ik stond perplex. Dat begrijp je. Vooral omdat de dierenarts eerder over Kiedis zei dat hij te dik zou zijn. (ik noem het liever zwaar gebouwd).
En de dierenarts zei NIETS, helemaal NIETS over hoe mooi Kiedis nou eigenlijk is.
Alleen de dierenarts assistente zei: stoer beestje hoor.

Tsss.
Nou.
Ze kunnen zeggen wat ze willen.
Ik zeg alleen: Team Kiedis!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter