Pffff…beloof ik

19/06/2009 - 0 reacties

dat er allemaal leuke stukjes in de planning staan.
Zijn die er gewoon niet.
Ja, ze zijn er wel.
Maar in mijn hoofd.
En het op papierbeeldscherm zetten is net wat anders.

Daarnaast heb ik het ook wat drukjes. Met (betaald) thuiszitten, zwemmen, facebook-en, foto’s maken van Kiedis terwijl hij een vogeltje opeet, hipste plekken in New York op het internet zoeken, me op Topshop begeven en me dan realiseren dat ik nu vooral geen geld uit moet geven en dan weer bezig zijn met datgene waar ik eigenlijk de hele dag mee bezig moet zijn:

Solliciteren.

Ja menschen, ik zoek een baan. Een baan als junior juriste. En dat solliciteren is gewoon een baan opzich. Want in tijden van crisis volstaat het niet door gewoon een cv up te loaden via Monsterboard en de werkgevers zoeken jou op, nee ik moet nu gewoon echt zelf actief zoeken. Dus ik ben nu inmiddels ingeschreven bij tig werving en selectiebureaus, heb mijn cv en brief naar duizenden potentiele werkgevers gestuurd en zoek me suf naar vacatures (wie een fijne vacature weet, ik hoor het graag!

U denkt misschien: ehh Des, je zit fucking betaald thuis dus waarom solliciteren? Nou, ik ben op zoek naar, jawel, vastigheid. Geen kamertje meer in Amsterdam, maar een eigen huis. Mijn eigen huis. Geen tijdelijke opdrachten hier en daar meer, maar gewoon een fijne vaste baan waarin ik kan doorgroeien en een goede work/life balance (valt het al op dat ik druk bezig ben met solliciteren?)

Dus vandaar. Als u dus dacht: die Des, die zit ons gewoon lekker te maken met haar stukjes in voorbereiding en zit nu gewoon vast ons keihard achter haar beeldscherm uit te lachen..

Dat klopt.

Nee grapje.

Maar nu weet je het.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter