Ik ben geen echte “stapper”.

01/07/2009 - 0 reacties

Ik moet zeggen, ik heb er ook niet echt de leeftijd voor. Ik bedoel 25, dat is volgens filosoof Jessica Simpson, like almost mid20s.

Liever zit ik op de bank een dvd-tje ge zien. Of achter de computer om fijne modeblogs af te struinen. Of samen met LOML het programma van Wim Helsen te zien, ook zoiets wat ik graag doe.

Ik denk dat, de keren dat ik de laatste 5 jaar op stap ben gegaan, op 1 hand te tellen zijn. Vorig jaar ben ik 2 keer op stap gegaan. Het jaar daarvoor 1 keer, en dit jaar nog helemaal niet.

Dus afgelopen zaterdag kwam ik er weer eens achter waarom ik nooit op stap ga. Met vriendin/schoonzusje S. en zusje R. ging ik naar Noa. Meteen een waarschuwing voor ieder die dit leest; ga er never/niet/nooit heen.
Noa wil zich graag voorstellen als meest exclusieve club van Leeuwarden, daar mislukken ze echter zwaar in. De VIP room is een stukje podium met een touw erom heen, er zin geen verder zitgedeeltes, ze laten standaard teveel mensen erin, en de muziek..
Oh de muziek menschen..
Oh nee, nee, nee, de MUZIEK!

Want wat is het geval, en ik lul nu niet maar de sporadische keren dat ik in Noa ben te vinden wordt er elke keer, de afgelopen 5 jaar, echt ELKE KEER dezelfde muziek gedraaid. Geen grap.
Nou ben ik zelf helaas geen DJ, maar is het niet zo dat een DJ de meest exclusieve nieuwe up2date recentelijke nummers/remixes moet hebben? Zo niet, de dj’s van Noa dus.

Ik noem: een 2pac ft dre-next episode. mary j blige-family affair. fat joe-laid back, j-lo. ain’t it funny. en tot slot, en toen wou ik echt naar huis, Sisqo’s Thong Song.

Ja menschen, deze nummers worden ELKE zaterdag en ELKE donderdag gedraaid in de meest gare tent ever: Noa.

En wat ik al he-le-maal respectloos vind is dat er niet 1x, GEEN EEN KEER!! Michael Jackson werd gedraaid.

Dus bij deze. Ik beloof plechtig never nooit meer naar Noa te gaan, nooit meer zowieso op stap te gaan in Leeuwarden, nooit op stap te gaan ever, maar als ik dat al zou doen, dan zou het zeker weten hier zijn.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter