Ik ga dus binnenkort naar New York.

15/07/2009 - 0 reacties

(om precies te zijn, en iedereen jaloers te maken, over 6 dagen en 10 uur.)

Dus uiteraard ben ik al bezig met Het Lijstje (wie herinnert zich immers dit van vorig jaar nog?) waarop staat wat ik allemaal meeneem. Dat is niet veel, want wie naar New York gaat en slim is en veel gaat shoppen (daar val ik allemaal onder), neemt niet teveel kleding mee. Dus ik heb een lijstje waar wat shirtjes op staat en 2 shortjes en 1 jurkje. That’s it. De rest (zowieso 1 perfecte jeans, 1 perfect paar afzaklaarsjes, 1 Adidaspak en 1 paar supercoolsonischedienogniemandinNederlandheeft sneakers) koop ik daar.

Met Het Lijstje was ik dus heel snel klaar mee. Maar dan nu. Wat Doe Ik Aan Op Dag Van Vertrek, menschen? Wat? Want, als doorgewinterde reiziger naar verre landen (Indonesie, 13 uur mensen!) weet ik ondertussen dan strakke spijkerbroeken niet werken. Skinny jeans ook niet. Shirtjes met korte mouwen omdat het van de Dag Van Vertrek zo warm is, is ook niet slim. Hakken, NIET DOEN. Strakke schoenen met als resultaat stinkende voeten, NEE.

En daar is mijn dilemma. Want ik ben een big fan van websites waar plaatjes op staan van beroemde mensen die net op het vliegveld (van natuurlijk LA) komen. Deze bijvoorbeeld (klik op Star Spy en voilla). Victoria, Paris, Kim, Lindsey, Rihanna, ze komen ALTIJD zo stylisch op een vliegveld aan. Dat wil ik ook! Ik wil ook Louis Vuitton koffers! En met hakken, strakke broeken, shirtje, en nog beter: een stralende huid!! eruit komen!
Want oh mensen. Ik vlieg straks 8 uren. En geloof me. Na 8 uren in het vliegtuig te hebben gezeten/slapen/eten/ zie ik er echt niet stralend uit. Totaal niet. Ik heb van die vouwtjes in mijn gezicht door die kleine kussentjes. Ik stink. Mijn haar zit met knopen in de war aan elkaar vast.

En een stralende huid uit door veel water te drinken? Je kan helemaal niet veel drinken in het vliegtuig! Want, jawel hier is over nagedacht, als je veel drinkt, moet je naar de wc! En als je naast een vervelende man/vrouw zit die maar elke keer zeurt dat hij/zij op moet staan omdat jij weer eens naar de wc moet, ik pas er voor!

Dus.
Of: ik zit 8 uur met knellende voeten in torenhoge pumps en kom fabulous aan OF ik kom in joggingbroek, birckenstocks en klithaar relaxt aan.

Een of het ander, het maakt niet uit, maar in New York aankomen zal ik zowieso.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter