Ik zwem dagelijks, dus bij het zwembad,

14/07/2009 - 0 reacties

(jawel, daar was ie weer) zie ik dagelijks de medefanatieke zwemmers. Er zit een Aziatische vrouw bij die mij altijd vriendelijk aankijkt, en dan doe ik dan ook (zo ben ik ook wel weer).

Op een dag vroeg ze aan mij: where are you from. Ik zei: from Holland, but my parents are from Indonesia (mijn engels is ook zo geweldig mensen.). Toen zei zij: ohh, I tought you are from Thailand, cause Im from Thailand. Ik lachtte, zij lachtte, iedereen blij.

Ik zwom weer verder, en ging toen het zwembad uit, want ik was wel weer klaar met zwemmen. Toen ik het zwembad uitging, moest ik langs het Thaise meisje, en ik keek haar weer even vriendelijk aan. Zij ook naar mij.

Vervolgens ging ik naar de douche lopen, en ik zei nog eens gedag tegen haar. Zij ook tegen mij. Ik ging douchen, en zij ook, we zeiden weer gedag. Ik ging mijn shampoo pakken, en weer zeiden we elkaar gedag. Toen ging ik naar de kleedkamers, en juist: alweer was het: bye.

Ik voel me dan zo ongemakkelijk. Want ik vind 1x bye zeggen wel genoeg. Maar zij bleef me maar vriendelijk aankeken, en ik vond het ook weer niet kunnen om arrogant door te lopen.

Dus mijn vraag: wanneer zeg je nou echt gewoon bye, en niet 7x achter elkaar bye?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter