Als er iets is wat ik haat,

25/08/2009 - 0 reacties

naast domme klanten aan de telefoon, mensen die 80 rijden op een 100 weg, mijn haar die niet wil zitten of collega’s die achter mij staan, is: stomme boeken.

Stomme boeken, of eigenlijke stomme verhalen, of eigenlijk gewoon verhalen waar ik niet in kan komen. En dat is al helemaal flauw als je overal leest dat het zo’n mooi boek is wat je moet lezen, zo’n goed verhaal, oh wow, erg indrukwekkend, bla bla. Ik had t al bij de verbouwing van Saskia Noort (en die staat ook nog eens in de top10, ik vraag me af HOE, in hemelsnaam?) alle boeken van Heleen v Rooyen (sex met kabouters?) en welk boek ik vorige week heb besteld via bol.com: Boetekleed van Ian McEwan.

Ik las er hele goede recensies over, dus ik dacht, hup hup, in mijn winkelmandje en bestellen. Nou ik ben nu bij blz 50, en blijf bij beter weten in gewoon stug doorlezen, want ik weet nu al: wat een dom achterlijk boek. Zo. Ja. Sorry hoor. Maar het moet gezegd worden. Er wordt een hele bladzijde beschreven hoe Cecilia bloemen moet schikken. Is meteen mijn volgende vraag: wtf is Cecilia??

Misschien ligt t ook wel aan mij hoor. Ik bedoel, ik heb trek, en zie alleen maar macarons (gisteren waren het cheeseburgers van de Mcdonalds), en kan me daarom waarschijnlijk niet concentreren op het verhaal. Zoiets.

Maar!
Omdat ook IK niet de beroerdste ben, en om ook maar gewoon iets positiefs uit dit stukje te halen, geef ik dit boek maar gewoon weg. Gratis. 
Misschien kan ik er iemand anders wel blij mee maken. Dus mocht er iemand behoefte hebben: laat eens een lief berichtje achter. Met e-mailadres. Ik kies iemand uit, huppa, en diegene krijgt het boek.

Deal? 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter