Des en nr1exschoolmaatje Wyb zijn nog steeds gek op elkaar:

19/08/2009 - 0 reacties
  •  Er is eigelijk maar 1 ‘baan’ waarin al jouw kwaliteiten (winkelen, op terras zitten, reizen, sexen, nog meer winkelen, kinderen krijgen, nog meer winkelen) goed tot hun recht komen en dat is de functie van: voetbalvrouw

  • Maargoed, ik zie wel wat God zijn plan met mij is, waarschijnlijk is dit gewoon het pad dat ik moet volgen om de meest succesvolle en gelukkige man ter wereld te worden, en de ontmoeting met jou maakt daar vast ook onderdeel van uit  *kuch*

  • Ik ben al druk aan het denken waar ik mijn afstudeeropdracht over zal doen. ik zit te denken aan het onderwerp “luie ambtenaren” dan volg ik jou gewoon een paar maanden. Het is dus wel noodzakelijk dat jij in de 2e helft van volgend jaar ambtenaar ben

  • Ik werk niet in een gat, er is hier namelijk een Super de Boer en een Marskramer
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter