Ik ben gek op katten,

11/08/2009 - 0 reacties

zei ik gisteren in de pauze tegen een collega. Ze zijn zo lekker zacht en lief, en ze weten precies wanneer ik me kut voel en ze lekker tegen me aan komen spinnen.

Collega wist precies waar ik het over had. Ze vertelde dat haar vriend 3 katten heeft, en alle 3 hebben ze precies hun eigen karakter. De 1 vind het heerlijk om gekriebeld te worden achter de oortjes, de ander was heel actief en geen schootzitter, terwijl de derde heel erg verlegen is.

Ik merk het nu ook, omdat zusje R. op vakantie is en ik op haar huis en kat moet passen. Inderdaad, die stomme Nacho.

Maar Nacho is eigenlijk zo ontzettend lief. Als ik bij het huisje aankom en hem roep, komt hij meteen aanrennen. Zijn manier van rennen is al heel anders dan die van Kiedis, die een beetje met z’n kontje heen en weer rent. Nacho huppelt meer. En dan is hij bij de deur, die ik eerst open moet doen, en dan begint hij heen en weer te lopen langs mij benen met stevige miauwen. Ook als hij slaapt is t zo’n schatje. Hij slaapt

Een stukje over katten? Ook Des heeft kennelijk last van komkommertijd.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter