Vis Blacky lag

11/08/2009 - 0 reacties

dus dood bovenin z’n kom te drijven. Ik twijfelde nog even. Was ie nou dood ofniet? Met een pen prikte ik wat om Blacky heen. Dood. Zonder twijfel.

Toen dacht ik opeens: SHIT! Blacky is dood! Het is mijn schuld! Want ik moest op het huis passen! Wat ben ik een slechte huis-opasser!

Dus ik begon heel hysterisch in vriendin M. haar huis te rennen, op en neer te springen (op haar roze/grijze pumps, prachtig zijn ze. Ik ben benieuwd of M. ze straks gaat missen uit haar schoenenrek) te gillen en toen dacht ik: wie moet ik bellen?! Wat moet ik doen? Waarom wist ik niet wat ik met een dode vis moest doen?

Dus ik belde vriendin K. Dat ging zo:
K: hoi kiepie
Ik: BLACKY IS DOOOOOOOD!
K: huh?
Ik: Blacky de vis!
K: welke FUCKING vis?
Ik: Blacky, die vis van M!
K: WHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAWHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA (dit ging 10 min lang door)
Ik: ja maar hallo (ondertussen was het nog steeds: HAHAHAHAHA), wat moet ik nou doehoeeen??!!
K: whahwhahahahahahahah!

ik heb toen maar opgehangen.

Na 30 minuten op de bank te hebben gezeten en mezelf afvragend wat ik nou moest doen, briefjes te schrijven voor M (je vis is dood en nu weet ik niet wat ik moet doen), alle Milky Way’s wat M nog in haar kast had te hebben opgegeten, verschillende jurkjes van M te hebben gepast (M heeft maat 38, ik maat 40, dat ging niet echt lukken), haar nieuwe Grazia uit het plastic gehaald en gelezen besloot ik het volgende:

Blacky krijgt een begrafenis zoals het hoort. In het geval van vissen betekent dat: doorspoelen die hap.

Ik viste (haha) Blacky uit de kom, ging naar de wc, en daar ging Blacky. Ik spoelde door, maar drukte t verkeerde knopje in. Blacky bleef HANGEN!
Ongelooflijk. Zelfs een vis doorspelen lukt mij niet eens. Nadat ik stevig op het knopje sloeg, ging het eindelijk goed.

RIP Blacky.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter