Vriendin M. is dus met haar vriendje J.

10/08/2009 - 0 reacties

op vakantie in Italie. Met de auto. En haar ouders zijn er ook, en die hebben de plantjes, vis Blacky, en 2 hamsters (geen idee hoe die heten) bij vriendin M. gezet zodat M. daar op kan passen.

Nu is M. zelf op vakantie, en vroeg ze me dus of ik op haar flatje wou passen. Geen probleem. Zoals ik al eerder schreef, is M, een van mijn topvriendinnetjes en heeft ze 2 kasten vol met kleren. En 1 rek vol met schoenen. De mooiste, leukste, hoogste, pumps heeft M. dus ik dacht: mooi, die leen ik allemaal even. Vriendinnen heb je toch ergens voor.

Zaterdagavond laat ging ik er even heen, want ik was er nog niet geweest. Donderdagnacht was vriendin M. weggegaan, en ze had nog een lief briefje achtergelaten.

Op het briefje stond heel keurig geschreven wat ik moest doen. Plantjes A. (ze had vervolgens een briefje geschreven welke plantjes onder categorie A. vallen) moesten 1x in de week water hebben, plantjes B. moesten wat vaker (ze schreef op een briefje: doe maar op gevoel, als ze er een verlept bij liggen).

Ik las het briefje, ging naar huis. De volgende dag ging ik weer. Ik kwam binnen en dacht: WTF is die STANK??!!

Vis Blacky lag dood in zijn kom.

Vervolg komt later, eerst Oreokoekjes eten.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter